Stine Michel
< >
NÆSTE KONCERT:

2. december
Sorø bibliotek
EventyrDuo

Mosekonen bryggede

mosekonen.jpeg

Store og små lyttede opmærksomt til den energiske og charmerende Stine Michel, der havde en hel del roller at passe og blev bakket godt op af sine tre "mosefund", der klarede sang og forskellige heftige instrumenter.

Både den yngste og de ældre generationer fik en fin oplevelse på biblioteket lørdag formiddag.

Haslev: Ida kan ikke sove, hendes far snorker i soveværelset ved siden af, og så lister hun op, går ud i haven og ned til hækken og kikker gennem hullet ud over mosen, hvor hun har strenge forbud mod at gå ud.
Men det gør hun jo alligevel, og hun møder mange sjove og farlige væsener, for i eventyr kan alt ske, og det er et fint musikalsk og humoristisk eventyr, Stine Michel har skabt. Hun rejser rundt med det i øjeblikket sammen med de friskbrændte CD'ere af samme navn som musikforestillingen "Mosekonen brygger", og lørdag formiddag havde Haslev Folkebibliotek inviteret børn fra fire til ni år til en gratis oplevelse - sammen med forældre og bedsteforældre, hvis krav om tilstedeværelse måske var at "passe på børnene", men de fik vist selv lige så meget ud af det, for Stine Michels musikforestilling med toner, der snart er i familie med folkemusikken, snart med det latinamerikanske, er i høj grad en oplevelse også for "voksne", og måske skulle der slet ikke være nogen øvre aldersgrænse for børnene, for det er en forestilling, som fint kan ses af alle.

Og selvfølgelig bliver det unge publikum på de forreste rækker pædagogisk inddraget i opgaven med at hjælpe mosekonen med at finde nøglen til hendes hukommelse, den har hun tabt, og nu kan hun ikke huske opskriften på at sende tåge ud over mosen. Men alt flasker sig til sidst, som den slags plejer at gøre i rigtige eventyr.
(Susanne Søhuus, Dagbladet, sept. 2006)