Stine Michel
< >
NÆSTE KONCERT:

2. december
Sorø bibliotek
EventyrDuo

Frejas viser

Freja01.jpg
Freja er den smukkeste af alle gudinder og vild med kærlighed. Hun lider af sorg over sin omrejsende mand Od. I stedet for at græde sine tårer af guld drager hun selv på en rejse til jorden. Det bliver en rejse i både ydre og indre forstand. Hun bosætter sig i den ikke særlige charmerende forstadsflække Vanløse. Her lever hun i syv år som elskerinde, katteejer, butiksindehaver, mor og veninde. En dag i foråret  2007 forsvinder hun ligeså pludseligt som hun er dukket op. Hun efterlader sig kun sin dagbog, sit smykke og et katteskind. 

Det er på baggrund af denne dagbog at viserne og fortællingen er blevet til.
Frejas viser er som at dykke ned i en tidslomme hvor myte og hverdag på forunderligvis flettes ind i hinanden. Med ord og toner beskrives en moderne kvindes daglige liv i starten af år 2000 skiftet. Freja vil gerne fortrænge sin fortid men rejsen til jorden bliver i stedet en reflektion over livet som menneske og dets uendelige søgen efter kærlighed.

Sangene der opføres som duo er enkle, melodiøse og sender os i retning af danske digtere og troubadurer som Benny Andersen og Sebastian.

Frejas viser opføres:

Solo: 
Stine Michel, guitar, sang og fortælling
Musikfortællingen fremføres uden pause.
Varighed ca. 70 minutter
Bedst egnet til lukkede rum.

Duo:
Stine Michel, guitar, sang og fortælling
Perry Stenbäck, guitar og nyckelharpe (vandt en DMA som Årets Instrumentalist 2009)

Med orkester:
Stine Michel, guitar, sang og fortælling
Perry Stenbäck, guitar og nyckelharpe, kor
Morten Lundsby, bas, kor
Jesper Uno Kofoed, trommer, kor