Stine Michel
< >
NÆSTE KONCERT:

Industrien i Aarup havde besøg af frugtbarhedsgudinden Freja.

industrien_marts_2011.jpg

Det var Stine Michel og hendes kompetente band, der levendegjorde besøget – og førte os ind i Frejas eventyrlige univers.

Det var naturligvis en magisk oplevelse, selv om det også viste sig at gudinden Freja havde visse meget menneskelige og jordnære sider.

Allerede under det første nummer blev salen forført, inddraget og fortryllet – og det holdt hele aftenen igennem!

Stine Michel var dejligt tilstedeværende og intens i sin fremtræden, og når hun fortalte, sad salen bjergtaget stille og lyttede.

Musikken blev fremført med stor indlevelse og følsomhed af det dygtige band, hvor multimusikeren Perry Stenbäck, der spillede en indfølt og spændende guitar - og nyckelharpe og harmonika – farvede de forskellige sange med gribende toner, der understregede og byggede videre på Stine Michels dejlige og iørefaldende melodier og sange.

Rytmegruppen med Morten Lundsby på bas og Jesper Uno Kofoed på trommer lagde en luftig og swingende bund i musikken, der understøttede letheden og det melodiøse i sangene.

Stine Michels vokal var udtryksfuld, sanselig og vellydende, og hun fremførte sangene med liv og integritet, glimtende øjne – og med stor udstråling. 

Melodierne var let tilgængelige og behagelige – og flere af dem har forførende kvaliteter, der rækker længere end almindelige ørehængere.

Alt i alt havde vi en fin helhedsoplevelse af en kunstner, der præsenterede os for en musikalsk troldsk/ poetisk fortælling, der befinder sig et kreativt univers, der rummer flere udtryksfulde aspekter end en koncert – og en større grad af ægthed og nærvær end en teaterforestilling.

Det var en rigtig god og dejlig oplevelse!