Stine Michel
< >
NÆSTE KONCERT:

24. september
Næstved kaserne
Stine Michel og EventyrOrkestret

Stine Michel med EventyrOrkestret

Mere end 15 års erfaring med at spille koncerter for børn fornægter sig ikke når Stine Michel og hendes EventyrOrkester med legende lethed tager publikum på en uforglemmelig rejse.

(læs mere…)

Himmelhøj

Himmelhøj er nummer tre i serien af musikfortællinger for børn, der bygger på gamle, danske sagn og historier. Denne gang møder Ida en sen Juleaften vætten Pannino fra Himmelhøj.

(læs mere…)

Frejas viser

Med Frejas viser tager Stine Michel endnu et skridt ind i den nordiske visetradition. Fortællingen og viserne bygger på de nedskrevne historier der findes om vores nordiske kærlighedsgudinde Freja.

(læs mere…)

Ønskeegen

Ønskeegen er nummer to i serien af musikfortællinger for børn, der bygger på gamle, danske sagn og historier. Denne gang skal Ida hjælpe den 900 år gamle ønskeeg mod skovdøden.

(læs mere…)

Trolderose og Trommelise

Stine Michel har i samarbejde med Birgit Løkke skabt en poetisk Musikforestilling, der handler om venskab og om hvordan musik, sang og dans får Trolderose og Trommelise til at finde sammen, selvom de er meget forskellige.

(læs mere…)

Mosekonen brygger

Stine Michel har lavet en musikalsk rejse over livet i og omkring mosen.

(læs mere…)

Natravn

En koncertoplevelse udover det sædvanlige, der på fineste vis knytter den mundtlige fortælling med den nordiske vise og folktradition.

(læs mere…)