Stine Michel
< >
NÆSTE KONCERT:

Huskunstner

stomp_a_story_head.png

Fra april 2016 tilbydes et huskunstner-projekt:

STOMP A STORY (3. - 5. klasse)
- en musik, bevægelses og fortælle workshop

Otte 3.-5. klasser får muligheden for at opleve en forrygende uge med trommeslager og percussionist Christine Dueholm og historiefortæller og performer Stine Michel.

Med udgangspunkt i masser af rytmer, bodypercussion og mundtlig fortælling tager vi børnene på en musikalsk rejse, hvor de selv bliver skaberne af et nyt stompeventyr.

Omdrejningspunktet er en oplevelse som klassen på et tidspunkt har haft sammen. Herudfra digter vi et eventyr hvor rammen er den klassiske model hjemme ude hjemme og de gode mod de onde.Desuden vil der blive digtet rim og remser som bindeled til fortællingens overgange.

Når eventyret er lavet bliver det udsat for rytmeattack. Vi sætter krop, lyd og bevægelse til eventyret. Der vil blive mulighed for at spille på baljer, tønder, pudseklodser og metaldåser. Vi bruger også kroppen som instrument og udforsker hvor mange forskellige lyde den kan lave.

Stomp a Story er som projekt oplagt som led i dagtilbuddenes fokus på sprogstimulering og inklusion, samt opfyldelse af de nye mål i de pædagogiske læreplaner. Tidligere projekter i kommunen har vist, at fokus på musik og historiefortælling kan sætte skub i en positiv udvikling, hvor en kunstnerisk tilgang og greb fra de æstetiske læreprocesser kan give børn og voksne i dagtilbuddene fantastiske 1:1 oplevelser, ny viden og udfoldelsesmuligheder.

Før projektets start aftales et møde mellem kulturkonsulenter/lokal tovholder, lærer og kunstnere. Her afklares tidsplan, projektets indhold samt rollefordeling og praktiske informationer. Her udleveres også en mappe med inspirations-materiale til, hvordan man som lærer kan skabe stompeventyr med børn.

Projektets mål er:
• At vække børns fantasi og skaberevner
• Inspiration til fagene: dansk, idræt og musik
• Med musik og musikalitet vise børn og voksne en ”anden verden”, der kan give nye dimensioner i hverdagen
• At fokusere på selve skabelsesprocessen og derigennem opleve glæden ved fordybelse

Praktisk information:

Pris: 

kr. 3.574 (en klasse, 5 dage á 2 timer)

Klassetrin:

3. - 5. klasse

Om musikerne:
Stine Michel er professionel sanger, komponist og historiefortæller og har spillet mere end 1000 koncerter med EventyrOrkestret og Freja i Norden. Hun har turneret for levende musik i skolen i over ti år. Desuden har hun lavet flere teaterkoncerter i samarbejde med Anemoneteatret.

Christine Dueholm er prisbelønnet trommeslager, stomp- og rytmikinstruktør. Hun er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium og har bl.a.turneret med Stine Michel og Eventyrorkestret og Jytte Abildstrøms teater. Christine har undervist i trommespil i over 25 år, hun har været huskunstner på flere skoler og instruktør på diverse kurser og workshops i stomp, rytmik og trommespil. (se mere her: www.christinedueholm.dk)

stomp_a_story.jpg