Stine Michel
< >
NÆSTE KONCERT:

Industrien i Aarup havde besøg af frugtbarhedsgudinden Freja.

Det var Stine Michel og hendes kompetente band, der levendegjorde besøget – og førte os ind i Frejas eventyrlige univers.

Det var naturligvis en magisk oplevelse, selv om det også viste sig at gudinden Freja havde visse meget menneskelige og jordnære sider. Allerede under det første nummer blev salen forført, inddraget og fortryllet – og det holdt hele aftenen igennem!

(læs mere…)

Stine Michel: Frejas viser *****

En fremragende samling viser fortæller om en kvinde med hang til bl.a. katte og elskov.

Danske viser kan virke noget støvede og musikmuseums-agtige, men lever godt ude i den rigtige verden. Tænk bare på Povl Dissing og Benny Andersens bidrag i de seneste årtier.


De yngre kræfter kan også, og et af de bedste eksempler på det er Stine Michel. Hendes bidrag til stilarten er heller ikke gået upåagtet hen - i 2008 modtog hun en Danish Music Award Folk for Årets Bedste Visealbum med udgivelsen ”Natravn”.
(Finn Smed Sahlholdt, Jyllands Posten 20. nov 2010)

(læs mere…)

”Frejas viser” på Hagge´s, Tønder - 14. november 2009

Der var magi i luften, da Stine Michel åbnede med ”Velkommen i Frejas sal” fra sang-cyklusen ”Frejas viser”. Publikum blev taget med på en forrygende rejse gennem det mytologiske univers.
(Bert Schultz, Tønder, Jydske Vestkysten)

(læs mere…)

Frejas viser - koncertanmeldelse - 13. oktober 2009

Det sker ikke så tit, at en sanger/sangskriver præsenterer et sammenhængende værk, men Stine Michel har gjort det med sin nye sang-cyklus ”Frejas viser”. Det er en forrygende historie med en række fantastiske sange, hvoraf nogle fortjener at få ”evergreen”-status.
(Niels Bugge, Kulturhusleder Pakhuset, Nykøbing Sj.)

(læs mere…)

Stine Michel på Strib Vinterfestival 09

En ravnesort musikalsk totaloplevelse med Stine Michel Natteravnene var tæt på at være festivalens største oplevelse.
Stine Michel har, trods forholdsvis ny i faget, allerede markeret sig som noget interessevækkende på musikfirmamentet. I Strib stod hun med sine sortklædte natteravne frem som måske festivalens største oplevelse.
(Nils Thorlund, Roots Zone, 18. februar 2009)

(læs mere…)