Trolderose og Trommelise

En musikfortælling om venskab

Trolderose og Trommelise er to figurer, som har turneret landet rundt de sidste 10 år. Udgangspunktet er to meget forskellige piger, der finder et fælles sprog igennem musikken. Den første musikfortælling udkom i 2007, og 10 år efter kom efterfølgeren lille sky, som fik disse ord med på vejen.

Stor ros til dig for at ramme noget, der er så specielt, at man efter 6 år stadig kan høre det igen og igen uden at blive træt af det!
Rie Hammer - Teater 1

Hvor er det godt, at Stine Michel tænker på at give vores børn begavede fortællinger og god musik!
Rootzone.dk

Trolderose og Trommelise har gennemførte et utrolig professionelt og veloplagt projekt, hvor alle dele gik op i en højere enhed. Musikernes evne til at nå målgruppen med musik, sang, historiefortælling og bevægelse er forbilledlig og sætter sig varige spor i det enkelte barn. Det er ingen underdrivelse at samtlige børnehaver har været ellevilde med projektet.
Helsingør Kommune

Hej Stine, Vores børn elsker dine cd´er med Mosekonen og Trommelise & Trolderose. Vi har lånt dem på biblioteket, og nu må vi hellere selv købe dem, da der er ramaskrig, når vi afleverer dem tilbage 🙂 Desuden er det jo fantastisk at høre med på som voksen, og det sidste nye er, at mormors små lam på marken netop er blevet døbt Trommelise og Trolderose.

Christine L

Syntes bare jeg ville fortælle dig, hvor stort et indtryk, du har gjort med dine musikfortællinger! Det varmer vores musikerhjerter herhjemme, at der findes kvalitetsmusik til børn – ja, og også til os voksne. Jeg tror heller aldrig, jeg bliver træt af at høre dem! Du har ramt noget, der lige går i vores hjerter herhjemme, og stor ros til dig for at ramme noget, der er så specielt, at man efter 6 år stadig kan høre det igen og igen uden at blive træt af det!
Christine

Hjemme hos os har din musik fyldt rigtig meget i vores børns liv. Vores datter Silje, som nu er 8, har hørt din musik altid. Hun var fuldstændig forgabt i Trolderose & Trommelise som 3 årig, og det er hun stadig!

Familien Nielsen

Hej Stine. Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive til dig. Min datter Freya var med børnehaven nede og høre Trolderose og Trommelise på Glumsø bibliotek. Hun har siden dengang (hvilket nu er 7 mdr. siden) gået jævnligt og sunget “I min skov, jeg ka’ ha’ sjov” (eller sådan lød det i hvert fald). I dag da min mand hentede Freya i børnehaven kom den ene pædagog så farende og sagde, at hun nu havde fundet ud af, hvor det Freya sang stammede fra. Og ja, du ved selvfølgelig hvilken sang det er. Min mand og jeg har lige hørt lydstumpet her på siden, efter min datter er puttet, og har helt lyst til at vække hende og spille den for hende, fordi hun er så vild med den sang. Tak fordi du har lavet en sang, som min datter er så glad for! Jeg kan ikke vente med at spille lydstumpet for hende i morgen og til at låne cd’en på biblioteket i morgen (den er reserveret :-))
Louise

Trolderose og Trommelise er Stine Michel og Christine Dueholm.

Kontakt mig

enten på
☏ 6177 4896
eller send en mail

eller brug formularen her.

X